Trei tineri judokani din Fălticeni pe podium la “Cupa 1 Iunie” de la Bacău

Încă trei medalii în palmaresul secției de judo a clubului Șomuz Fălticeni.

Patru sportivi și antrenorul Liviu Deleanu au participat, la sfârșitul săptămânii, la Cupa 1 Iunie, ediția a XIII-a, concurs interjudețean de tradiție, organizat la Bacău.

Concursul a fost organizat de DJST Bacău, AJJ-Bacău și J.C.Royal Bacău. Au participat 19 cluburi, cu 270 de sportivi (băieți și fete), la categoriile: U8(n.2009), U9(n.2008), U11(n.2006-2007) și U13(n.2004-2005).

Trei dintre sportivii care au făcut deplasarea la Bacău s-au întors acasă cu medalii.

Andrei Macoveiciuc, cel mai tânăr sportiv al secției de judo, a obținut locul 1 la categoria Under 8 / 24 kg.  Ciprian Guguluş s-a clasat al treilea la categoria Under 11 / 42 kg, pe aceeași poziție clasându-se și Gabriel Niculeasa, la categoria Under 13 / 38 kg. Sebastian Boambă a avut o evoluție bună la categoria Under 11 / 38 kg, și s-a clasat pe locul 5.

“Sunt rezultate bune pentru acești copii, chiar dacă aveam așteptări mai mari de la Gabriel Niculeasa. A fost un sezon cu multe realizări și sperăm să fim la înălțime și în ultimele trei competiții ale sezonului. Mă bucur că am găsit susținere din partea conducerii clubului și a Primăriei Fălticeni pentru a putea participa în concursurile naționale.”, ne-a declarat prof. Liviu Deleanu, coordonatorul secției de judo a clubului Șomuz Fălticeni.

Alex Săvescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s