Fălticeneanca Shara Gușă a intrat în circuitul turneelor de tenis FRT

Shara Gușă, fălticeneanca în vârstă de numai 10 ani, considerată a fi una dintre cele mai talentate jucătoare de tenis din zona Moldovei, a participat la începutul săptămânii la „Cupa Tenis Club Micul AS”.

Turneul a fost organizat la Iași, pentru categoriile de vârstă 10, 12, 16 ani, masculin și feminin. Pentru Shara a fost al doilea turneu de categoria 1, din acest an, în circuitul competițiilor organizate de Federația Română de Tenis. Un circuit diferit de Tenis 10, în care se joacă după regulile tenisului mare, iar pregătirea sportivilor se ridică la un alt nivel, un nivel pentru care părinții sunt dispuși să facă sacrificii financiare.

Fălticeneanca, locul 58 în clasamentul național, a fost a patra favorită a turneului, la categoria 10 ani, din 10 sportive înscrise pe tabloul turneului, statut care i-a permis să intre în competiție din faza sferturilor de finală.

Shara Gușă s-a calificat în semifinale după ce a trecut cu 6-2 / 6-2 de Maria Enia de la Clubul Atletic Roman. În semifinale, Shara a întâlnit-o pe favorita principală, Daria Ghibarsina (CS TC 2008 Dorohoi), locul 18 în clasamentul național, în fața căreia a pierdut clar 0-6 / 0-6. Ghibarsina a câștigat turneul.

Aflată mereu printre performerii secției de tenis a clubului „Nada Florilor”, Shara Gușă își va continua activitatea, din această vară, la clubul Select Suceava.

foto – arhivă

Alex Săvescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s