Șomuz Fălticeni debutează sâmbătă în Liga 3. Primul joc acasă cu CSM Focșani

Așteptarea a luat sfârșit. Echipa locală de fotbal, ACS Șomuz Fălticeni, își începe aventura în Liga a 3-a!

După 10 ani, Fălticeniul revine în competițiile fotbalistice naționale, la nivelul celui de-al treilea eșalon.

Sâmbătă, 25 august 2018, de la ora 18.00, pe Stadionul „Tineretului”, este programată partida de fotbal dintre ACS Șomuz Fălticeni și CS Municipal Focșani, din prima etapă a sezonului 2018-2019.

Accesul spectatorilor, care sunt așteptați în număr cât mai mare la stadion, este gratuit!

Jocul se anunță unul foarte dificil pentru ambele echipe.

Pentru Șomuz este debutul într-o competiție diferită de ceea ce cu toții eram obișnuiți să vedem în fotbalul județean.

Este interesant cum vor evolua fălticenenii într-un meci cu miză, în fața unui adversar obișnuit cu acest nivel competițional, luând în calcul și ultimele mișcări la nivelul lotului de jucători și al conducerii tehnice, în urma parteneriatului încheiat între ACS Șomuz Fălticeni și FC Botoșani (Liga 1).

Rămâne de văzut cum se vor lega relațiile de joc între jucătorii din „vechea gardă”, care s-au pregătit în această vară cu antrenorii Dan Dăscălescu și Radu Anania, și tinerii transferați de la Botoșani.

Jocul din această seară a fost pregătit până în cele mai mici detalii în cadrul antrenamentului de vineri, un antrenament condus de antrenorul Daniel Stoica, cooptat în staff-ul tehnic în urma parteneriatului amintit.

Primul 11, la meciul de debut, va fi alcătuit, așa cum s-a putut observa și la antrenamentul de vineri, pe structura echipei care a obținut promovarea.

Partida de astăzi va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din: Apetrei Cosmin din Roznov – Nemț, la centru, Noroc Mihăiță Adrian din Botoșani (A1), Grigoriu Nicoleta din Botoșani (A2).

Din partea Federației Române de Fotbal, la acest meci au fost delegați observatorii Popa Ionel (Pașcani) și Orosfoian Ioan (Târgu Mureș).

Prima etapă în Seria I a debutat vineri, cu partida CSM Pașcani – Suporter Club Oțelul Galați 0-1.

Astăzi sunt programate partidele:  Știința Miroslava – CSM Râmnicu Sărat, CSM Pașcani – Oțelul Galați, Sănătatea Darabani – Sporting Liești, Ceahlăul Piatra Neamț – Metalul Buzău, Gloria Buzău – KSE Târgu Secuiesc, Bucovina Rădăuți – CSM Roman, Șomuz Fălticeni – CSM Focșani.

În ceea ce privește debutul Forestei Suceava, acesta se va petrece săptămâna viitoare, pe Areni, în fața echipei din Fălticeni.

Jocul din prima etapă a fost anulat după ce ACS Gauss Bacău s-a retras din campionatul Ligii a 3-a. În locul băcăuanilor, Comitetul de Urgență al FRF a decis vineri să accepte participarea în competiție a echipei FC 2 Botoșani. În aceste condiții, primul meci pe care FC 2 Botoșani trebuia să îl joace astăzi, pe teren propriu, cu Foresta Suceava, a fost amânat pentru o dată ce va fi anunţată ulterior.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s