Baraj Liga 3: Principalele favorite ale campionatului din Vaslui eliminate în semifinale!

Surprize de proporții în play-off-ul Campionatului Județean din Vaslui, care va da adversara Fălticeniului în barajul de promovare.

Campioana FC Vaslui, susținută de Asociația Suporterilor Vasluieni, continuatoarea fostei mari echipe, a fost eliminată duminică, pe propriul teren, de campioana sezonului trecut, FC Gârceni.

Oaspeții s-au impus cu 2-1, în ultimul minut al prelungirilor, când toată lumea aștepta loviturile de departajare și o calificare a echipei FC Vaslui.

Mai mult, Hușana Huși, locul 2 la finalul sezonului, a pierdut acasă, cu 0-1, în fața echipei Flacăra Muntenii de Sus.

Ironia face că atât FC Vaslui cât și Hușana au fost neânvinse în campionat, în fața echipelor care acum au obținut calificarea în finala pentru stabilirea echipei care va reprezenta județul Vaslui la baraj (un sistem cel puțin ciudat la nivelul AJF Vaslui). De exemplu, FC Vaslui a terminat la 17 puncte distanță de Gârceni și 11 puncte față de Muntenii de Sus!

Adversara Fălticeniului se va stabili după finala nescontată dintre Flacăra Muntenii de Sus și FC Gârceni, programată la sfârșitul acestei săptămâni, cu Muntenii de Sus echipă gazdă.

Primul meci din barajul de promovare este programat la Fălticeni, pe 23 iunie, iar returul o săptămână mai târziu, în județul Vaslui.

 Sursa foto: ASS FC Vaslui

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s