BOX: 13 medalii pentru Șomuz Fălticeni la Memorialul “Dumitru Bardă”

La sfârșitul săptămânii trecute, sâmbătă, 19 mai 2018, secția de box a Clubului Sportiv Șomuz Fălticeni a participat la Memorialul “Dumitru Bardă” (Ediția a IX-a) organizat în municipiul Roman.

Competiția, organizată de Box Club Municipal Roman în memoria unui cunoscut tehnician și arbitru AIBA, a reunit pugiliști din Iași, Piatra Neamț, Suceava, Fălticeni, Roman și Botoșani.

De la Fălticeni, antrenorul Vasile Nistor a înscris în competiție un număr de 14 sportivi, 13 dintre aceștia reușind clasări pe podium.

Cele mai bune rezultate, clasări pe primul loc, au fost obținute de pugiliștii Alex Maftei (categoria 91 kg.) și Sergiu Străjeriu (categoria 32 kg.). Alți 11 pugiliști din Fălticeni s-au clasat pe locul al doilea.

“Pentru secția noastră de box a fost un nou prilej să verificăm sportivii într-o competiție bine cotată în zona Moldovei. Băieții au avut o prestație foarte bună, dovadă fiind și numărul medaliilor obținute, ceea ce reprezintă un impuls pentru fiecare. Ținând cont că încă nu avem un ring al nostru și este mai greu să organizăm sparringuri, astfel de rezultate nu fac decât să ne dea încredere pentru următoarele competiții”, ne-a declarat antrenorul Vasile Nistor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s