Etapă cu 51 de goluri în Liga a 4-a Interconti

Campionatul județean de fotbal a programat duminică, 29 aprilie, meciurile etapei a 19-a. O rundă cu rezultatele surprinzătoare prin proporțiile scorurilor consemnate.

La Fălticeni, liderul a avut nevoie de aproape o repriză pentru a se desprinde în fața tinerei echipe a Omniei Suceava. Cu avantaj minim la pauză, fălticenenii au fost de neoprit în repriza secundă. Cinci goluri au marcat jucătorii pregătiți de Radu Anania, și alte câteva mari ocazii ratate din situații clare de gol.

Dacă liderul își păstrează avansul de 6 puncte, etapa a adus modificări pe urmăoarele două poziții ale podiumului, ocupate după această etapă de Viitorul Liteni și Juniorul Suceava. Frătăuțiul a înregistrat a treia înfrângere consecutivă și pierde teren în clasament.

Festival de goluri la Dolhasca și Preutești. Sergiu Beclea a marcat 4 dintre cele 9 goluri ale Siretului în fața Pojorâtei (echipă care a surclasat Liteniul în Cupa României, în urmă cu 3 zile).

Zece goluri s-au marcat și la Preutești, unde Juniorul și-a trecut în palmares a 11-a victorie a sezonului. Dacă linia de atac a Preuteștiului a marcat, echipa a suferit în apărare. Evoluția echipei a nemulțumit conducerea echipei și nu ar fi exclus ca următoarele etape să aducă modificări în formula de joc.

Remiză cu 8 goluri la Fântânele, în duelul ultimelor clasate, iar Drăgușeniul s-a apropiat la un punct în spatele Siretului după victoria din meciul direct, pe teren propriu.

Rezultatele etapei a 19-a (29 aprilie 2018)

Moldova Drăgușeni – Zimbrul Siret 2-0

Șomuzul Preutești – Juniorul Suceava 4-6

Stejarul Cajvana – Viitorul Liteni 2-8

Recolta Fântânele – CS Gura Humorului 4-4

Victoria Vatra Moldoviței – Progresul Frătăuții Vechi 2-1

Siretul Dolhasca – FC Pojorâta 9-3

Șomuz Fălticeni – Foresta II Omnia Suceava 5-1

Clasament: 1. Șomuz Fălticeni – 46p. / 2. Viitorul Liteni – 40p. / 3. Juniorul Suceava – 38p. / 4. Progresul Frătăuții Vechi – 37p. / 5. Siretul Dolhasca – 35p. / 6. Zimbrul Siret – 31p./ 7. Moldova Drăgușeni – 30p. / 8. Victoria Vatra Moldoviței – 27p. / 9. Șomuzul Preutești – 26p. / 10. FC Pojorâta – 20p. / 11. Foresta II Omnia – 19p. / 12. Stejarul Cajvana – 19p. / 13. Recolta Fântânele – 7p. / 14. CS Gura Humorului – 6p.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s