Sâmbătă și duminică, 24-25 februarie 2018, clubul sportiv Foresta 2016 Fălticeni a participat la competiția fotbalistică “Cupa Play”, organizată la Bacău.

Echipa pregătită de profesorul Andrei Aileni a intrat în competiție în turneul Categoriei 2006, un maraton fotbalistic cu 25 de partide.

După victoriile din faza grupelor principale, fălticenenii au trecut în semifinale de Dacia Unirea Brăila și au obținut calificarea în finala competiției.

În timpul regulamentar, finala dintre Foresta Fălticeni și Juniorul Botoșani s-a încheiat la egalitate 2-2. Botoșănenii au câștigat la limită, după loviturile de departajare (3-2).

Pe lângă trofeul rezelvat echipei finaliste, Foresta a obținut și două premii individuale: Roberto Lozniceru a fost desemnat jucătorul turneului, iar Daniel Sandu a fost desemnat cel mai bun portar.

Din lotul care a făcut deplasarea la Bacău au făcut parte: portari Sandu Daniel, Hlihor Andrei, jucătorii Filip David, Gagiu Simon, Nistor Roberto, Dănilă Andy, Moldovan Darius, Oprișanu Sebi, Dascălu Mario, Baltag Radu, Lozniceru Roberto, Lungu Alex, Țurcanu Denis, Grigoroia Ștefan.

Reclame