Echipa de futsal CS Nicu Gane părăsește Cupa României

Drumul fălticenenilor în Cupa României – Futsal U 19 s-a încheiat la Călărași.

Duminică, 25 februarie, s-a disputat meciul retur dintre Dunărea Călărași și CS Nicu Gane Fălticeni, contând pentru faza a doua a Cupei României.

La prima participare în această competiție națională, echipa Fălticeni a fost eliminată după un meci care a început destul de promițător. CS Nicu Gane a condus cu 2-0 și a intrat în avantaj la pauză (2-1).

Gazdele au revenit însă în repriza secundă și s-au impus la iferență de două goluri. Scor final: Dunărea Călărași – CS Nicu Gane 7-5. Cum și în urmă cu o săptămână călărășenii au câștigat la limită, la Fălticeni, echipa din Călărași merge mai departe în competiție.

„Am început jocul foarte bine și am condus cu 2-0 după cinci minute de joc. La fel ca în jocul tur, am irosit numeroase ocazii de gol, ceea ce ne-a costat în repriza a doua. Pe fondul nervozității cauzate de unele decizii discutabile ale arbitrilor (care au ajuns la sala în repriza a doua) am încasat 4 goluri consecutive fără a avea practic vreo reacție. Chiar dacă am pierdut, țin să remarc jocul solid în multe momente ale partidei. Lipsa de experiență își spune însă cuvaântul și nu reușim să gestionăm în favoarea noastra situațiile favorabile și suferim pe faza defensivă. Trebuie să trecem peste acest eșec și saă ne concentrăm pe jocurile rămase de disputat în campionat. Urmează un joc cu liderul Inter Vaslui, în care trebuie să arătăm că rezultatul din tur a fost doar o întâmplare”, a declarat antrenorul Marcel Irimie pentru Cronica de Fălticeni.

Meciul a inceput cu 20 de minute întârziere deoarece brigada de arbitri care a fost delegată nu s-a prezentat la meci. Prima repriză a fost arbitrată de un reprezentat al gazdelor, însă în repriza a doua a sosit o brigadă care nu a mai oficiat la fotbal în sală, deciziile arbitrilor cauzând de multe ori confuzie.

CS Nicu Gane: Blanariu Sergiu, Gagiu Ionuț, Sava Silviu, Tudosă Teodor, Sava Sergiu, Scutăreanu Ciprian, Dolceanu Marin, Cristea Ciprian, Mitrofan Costel, Pintilei Andrei, Botezatu Codruț.

 

Au marcat: Tudose 0-1, Sava Sergiu 0-2, Sava Silviu 5-3, Gagiu Ionuș 6-4, Șoldan Nicu 7-5

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s