Șomuz Fălticeni l-a legitimat pe Vasile Padovei, golgheterul Ligii a 4-a în județul Bacău

Liderul Ligii a 4-a, Șomuz Fălticeni, își continuă pregătirea de iarnă în perspectiva meciurilor dificile din debutul returului. Campionatul reîncepe pe data de 11 martie, iar Șomuz va evolua, în etapa a 14-a, pe terenul Juniorului Suceava, un adversar destul de dificil.

Până atunci, fălticenenii se pregătesc pe Stadionul Tineretului și în meciuri amicale.

La sfârșitul săptămânii, Șomuz a avut al doilea joc test, la Suceava, în compania unei grupe a Liceului cu Program Sportiv.

Echipa pregătită de antrenorul Radu Anania a câștigat acest joc cu 7-2. Golurile au fost marcate de Radu Luțac (2), Eduard Julei (2), Ionel Zamă, Ghiorhiță Sabie, Ioan Nechitoaia.

În jocul de duminică au fost pe teren jucătorii: Pascal, Țigănașu, Șandru, Neagoe, Obreja, Julei, Simion, Bosancu, Zamă, Luțac, Nechitoaia. Au mai intrat: Lelcu, Șorodoc, Sabie, Coșarcă.

Îmbucurător pentru conducerea clubului este faptul că a reușit să mențină compact lotul din tur. În plus, sunt și cîteva nume noi care s-ar putea alătura echipei în cele trei săptămâni rămase până la reluarea campionatului.

Fălticenenii au legitimat în această săptămână un nou jucător. Este borba despre Vasile Padovei, un tânăr în vârstă de 22 de ani, originar din județul Botoșani, care în prima parte a sezonului 2017-2018 a fost golgeterul Ligii a 4-a în județul Bacău. Padovei a marcat 23 de goluri pentru echipa Viitorul Curița, echipă aflată pe locul al doilea. Jucătorul a fost și în lotul echipei Aerostar Bacău.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s