Maria Mazilu pe locul 17 în proba de skeleton feminin la Jocurile Olimpice. Ultimele două coborâri sunt programate sâmbătă

Actualizare: După cele două manșe de sâmbătă, Maria Mazilu a încheiat concursul feminin de skeleton pe poziția a 18-a.  A fost cel mai bun rezultat pentru Mazilu la Jocurile Olimpice, după ce la Vancouver (2010) s-a clasat pe 19, iar la Soci (2014) pe 20. 

Vineri au fost programate primele două manșe ale concursului de skeleton feminin, din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă din Coreea de Sud.

În această probă concurează și reprezentana României, Maria Mazilu, sportivă a Clubului Sporturilor de Iarnă din Vatra Dornei,

După primele două coborâri, Maria Mazilu se clasează pe locul 17 din 20 de fete prezente la start, la aproape trei secunde distanta de primul loc.

Ultimele două coborâri pe canalul de gheață olimpic de la PyeongChang sunt programate sâmbătă, începând cu ora 13.20 (ora României).

În proba masculină de skeleton, Dorin Velicu (legitimat la CSI Vatra Dornei), s-a clasat pe locul 25, la finalul celor patru coborâri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s