Duș rece pentru echipa de volei speranțe CS Nicu Gane Fălticeni

La sfârșitul săptămânii trecute s-au reluat meciurile în Campionatul Național de Volei – Divizia Speranțe.

Al treilea turneu al Seriei A, din care face parte și echipa de volei a Clubului Sportiv Nicu Gane, a fost organizat la Bacău.

Voleibaliștii pregătiți de antrenorii prof. Ionel Ciocan și prof. Diana Floriștean au început turneul cu o victorie în fața colegilor de la LPS Bistrița, dar au pierdut ultimele două jocuri. Din echipă au lispit doi jucători, din cauza unor probleme medicale.

Dacă înfrângerea în fața echipei CSS Botoșani (1-3) n-ar fi trebuit să surprindă, dat fiind că botoșănenii au o echipă mai experimentată în acest sezon, în schimb a surprins jocul slab prestat în întâlnirea cu CSS Bacău, echipa gazdă. Băcăuanii au câștigat prima dată în acest sezon în fața fălticenenilor, cu 3-1.

În urma acestor rezultate, CS Nicu Gane Fălticeni rămâne pe locul al doilea în clasament, loc care asigură calificarea în următoarea etapă, cu avans considerabil în fața ultimelor două clasate (echipele din Bacău și Bistrița).

Faza grupelor se va încheia odată cu disputarea partidelor ultimului turneu, care va fi organizat la Fălticeni, la începutul lunii martie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s