David Arcip este dublu campion național în circuitul Tenis10 FRT

Ultima competiție oficială, poate cea mai importantă din acest an, i-a adus fălticeneanului David Arcip, în vârstă de 7 ani, al doilea titlu național în circuitul competițiilor organizate la nivel de federație.

Sâmbătă, 16 decembrie 2017, la Brașov, s-a desfășurat Turneul Campionilor, cu participarea a circa 100 de copii din România, clasați pe podium în turneele TENIS10 FRT, organizate în cursul anului, sub egida Federației Române de Tenis.

Secția de tenis ACS „Nada Florilor” Fălticeni, coordonată de instructorul Marcel Dascălu, a participat în concurs cu 8 tineri tenismeni, sportivi care în acest an au îmbogățit zestrea clubului cu peste 150 de medalii.

Prestația echipei de la Fălticeni a fost apreciată de organizatori și de reprezentanții Federației Române de Tenis.

La Nivelul Roșu, clubul fălticenean are în acest moment cei mai buni sportivi. David Arcip a fost și de această dată pe primul loc, iar Iustin Andrei (în vârstă de 6 ani) a terminat Turneul Campionilor pe locul 2. De remarcat și prestația lui David Dumitru (5 ani), cel mai mic parricipant, clasat pe locul 5.

La Nivelul Portocaliu, Matei Strugariu a fost la un pas de semifinale, fiind învins de câștigătoarea turneului. De asemenea, Ana Dumitru a făcut la  un turneu bun, ajungând în sferturile de finală. Apreciate au fost și Costea Maria  și  Sârbu Lorena.

„Pentru mine, a fost cel mai bun turneu la care am participat, ținând cont de valoarea jucătorilor din București, Constanța, Craiova, Târgu Mureș, Baia Mare, Cluj, Galați, Râmnicu Vâlcea, Brașov, Iași, Bacău, Piatra Neamț, Comănești. 

Reprezentantul FRT, Ferry Lechner, a spus că trupa de la Fălticeni este foarte bine pregătită și își merită locul acolo, sus pe podium. 

Campionii noștri sunt niște copii minunați, care au muncit din greu în acest an. Pentru acest efort le mulțumesc lor dar și părinților. 

Nu se putea ajunge aici fără sprijinul și încrederea pe care o au în noi, domnul primar Cătălin Coman, sponsorii Andy Stan, Grigore Florea, familia Botușanu, și alți oameni de bine. Tuturor le mulțumim și le urăm Sărbători fericite!”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.

La sfârșit de an, pe data de 23 decembrie, zecile de copii care se pregătesc să devină campioni, în cadrul secției de tenis ACS „Nada Florilor”, vor participa la tradiționalul turneu „Cupa Moș Crăciun”, organizat cu spijinul Primăriei Fălticeni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s