C.S. Nicu Gane merge mai departe în Cupa României

Meci cu miză în Sala de sport „Gabriel Udișteanu” din Fălticeni.

Marți, 12 decembrie, a fost programată manșa retur a primei etape în Cupa României, competiție rezervată echipelor din campionatul de Futsal Under 19.

Reprezentanta Fălticeniului, echipa Clubului Sportiv „Nicu Gane” a primit vizita Politehnicii Iași.

După victoria la limită a ieșenilor, 6-5 în prima manșă, fălticenenii aveau nevoie de o victorie la minim două goluri în retur, pentru a se califica în următoarea etapă a competiției.

Susținuți frenetic din tribună, jucătorii pregătiți de antrenorul Marcel Irimie au deschis scorul în prima repriză, după un început de joc echilibrat, apoi au ratat cel puțin alte șapte ocazii clare de gol.

Pentru că în fotbal, chiar și cel jucat în sală, ocaziile se răzbună, fălticenenii au trăit periculos în repriza secundă, când ieșenii au reintrat în joc, dar la rândul lor au ratat situații bune de a marca.

Din fericire, echipa din Fălticeni a reușit să marcheze de încă patru ori, înainte ca Politehnica să reușească să înscrie de două ori din lovituri de pedeapsă.

Finalul partidei a adus multă bucurie echipei gazdă, calificată mai departe în Cupa României, cu scorul general de 10-8, la prima participare în competițiile naționale organizate de Federația Română de Fotbal.

Pentru CS Nicu Gane a fost ultimul joc oficial din acest an.

CS Nicu Gane: Blanariu Sergiu, Năstase Alexandru, Lefter Denis, Tudosă teodor, Sava Silviu, Sava Sergiu, Zaharia Cosmin, Soldan Nicu, Cristea Claudiu, Cristea Ciprian, Jora Ștefan, Mitrofan Costel, Florea Daniel, Gagiu Ionuț, Botezatu Codruț. Atrenori:  prof. Irimie Marcel (principal) și Neamțu Ionuț (secund).

Marcatori: Silviu Sava (2), Soldan Nicu, Sava Sergiu si Cristea Ciprian.

Arbitri: Pișta Andrei și Blanariu Alexandru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s