Fălticeneanul David Arcip are doar 7 ani și este noul campion național în circuitul Tenis 10 MPG

Sâmbătă, 9 Decembrie 2017,  la București, a avut loc Turneul Campionilor Tenis 10 MPG, găzduit de C.S. Dinamo.

Competiția a reunit în jur de 80 de copii, din toate zonele țării, care în cursul anului 2017 au câștigat turnee în circuitul național MPG.

Între participanți s-au aflat și doi foarte tineri campioni din Fălticeni, reprezentanți ai Clubului Sportiv Nada Florilor: Ana Maria Dumitru (8 ani) și David Arcip (7 ani). Copiii din Fălticeni au evoluat în concurs la Nivelul Roșu.

“A fost o mare onoare pentru clubul nostru să fim prezenți la Turneul Campionilor de la București, să întâlnim cei mai buni jucători din România.

Ana Maria Dumitru a avut parte de o o grupă foarte grea, pierzând la limită calificarea în sferturile de finală. Doar două nume ale adversarilor, băiatul Alinei Tecșor, căpitanul nejucător al echipei naționale de tenis a României, și băiatul lui Doru Timaru, unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep. Ana Maria a avut o evoluție bună și a reprezentat cu cinste clubul nostru.

David Arcip are 7 ani, joacă tenis de mai puțin de un an, dar are o ambiție extraordinară și susținere din partea familiei. Seriozitatea cu care tratează fiecare meci, puterea de concentrare, o mobilitate ieșită din comun, lovituri precise și inteligență în joc, sunt atuurile care l-au făcut pe David să devină noul campion la Nivelul Roșu al competiției în circuitul MPG.

David a terminat turneul fără înfrângere. În sferturile de finală a trecut cu 10-4 de o fetiță de la Academia Națională de tenis din Chișinău, iar în semifinale a învins, cu 10-3, un băiețel din Târgu Mureș. În finală s-a impus cu 10-3 în fața Nataliei Enache din Craiova.

Mulțumim domnului antrenor Doru Timaru, din Constanța, pentru că ne-a susținut în permanență și a crezut în succesul lui David. De asemenea, mulțumiri domnilor Andi Stan, de la Romfour, Grigore Florea, de la Raitar, și domnului primar Cătălin Coman, care ne-au susținut, ne încurajează și cred în noi, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.

La sfârșitul acestei săptămâni, alți opt copii de la secția de tenis ACS Nada Florilor vor participa la Turneul Campionilor Tenis 10 FRT, organizat la Brașov.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s