Medalii pentru judoka din Fălticeni la Cupa Bucovinei

Secția de judo a Clubului Sportiv “Șomuz Fălticeni” și-a îmbogățit palmaresul cu primele medalii obținute în noul sezon competițional.

Doi judoka, pregătiți de antrenorul Liviu Deleanu, s-au clasat pe podiumul celei de a 16-a ediții a turneului internațional “Cupa Bucovinei”, organizat la sfârșitul săptămânii trecute, la Gura Humorului.

Concursul, rezervat categoriilor de vârstă U10, U11, U13 și U16, a reunit 180 de sportivi care au reprezentat 22 de cluburi din România, Republica Moldova și Ucraina.

La categoria de vârstă U10 / 27 de kilograme, fălticeneanul Andrei Macoveiciuc a ocupat locul 3. Aceeași clasare a avut-o și Gabriel Niculeasa, la categoria de vârstă U16 / 46 de kilograme.

Rezultatele sunt încurajatoare pentru secția de judo Șomuz Fălticeni, aflată într-un moment al schimbului de generații.

Circa 20 de copii, mulți dintre ei debutanți în acest sport, se pregătesc săptămânal în sala de sport a Școlii gimnaziale “Mihail Sadoveanu”, sub îndrumarea antrenorului Liviu Deleanu.

“Practicarea judo-ului este un câștig pentru acești copii. Medaliile încununează munca depusă la antrenamente și în competițiile oficiale, însă dincolo de performanță, sportul îi disciplinează pe copii și îi ajută să fie sănătoși. Sunt convins că în următoarea perioadă vom avea rezultate bune și cu cei care abia acum au ales să practice acest sport”, ne-a declarat antrenorul Liviu Deleanu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s