Derbi fălticenean în Campionatul de Juniori Under 13

Derbi fălticenean în Campionatul de Juniori Under 13, pe Stadionul “Nada Florilor”. Gazda jocului disputat la finalul săptămânii, Foresta Fălticeni (antrenor prof. Andrei Aileni), a pierdut cu 0-3 în fața echipei CS Nicu Gane (antrenor prof. Iulian Darabă).

“Nicu Gane” continuă astfel seria foarte bună a rezultatelor obținute în această ediție de campionat, acumulând punctaj maxim la jumătatea turului și un avans de patru puncte față de a doua echipă clasată.

“Un joc care a stat sub semnul orgoliilor și a dorinței de victorie, atât pe terenul de joc, dar și în rândul susținătorilor. Organizați mai bine si cu dorința de revanșă, am reușit sa ne facem jocul și să ne adjudecăm victoria cu scorul de 3-0.

Dacă altădată eram o ținta ușoară de doborât, prin muncă, seriozitate și mobilizare am adus un plus de valoare ca echipă și un joc ce ne-a condus spre victorie. Le mulțumesc părinților, care de fiecare dată ne-au susținut, ne-au încurajat și au fost alaturi de noi.”, ne-a declarat antrenorul Iulian Darabă.

Rezultatele etapei a 6-a:
Dorna Vatra Dornei – CSS Rădăuți 4-0
Foresta Suceava – Junior II Câmpulung Moldovenesc 7-0
Zimbru Siret – Foresta Moldovița 7-0
Foresta Fălticeni – CS “Nicu Gane” Fălticeni 0-3
LPS Suceava – Omnia Suceava 0-0
Juniorul Suceava – Junior Câmpulung Moldovenesc 0-0

Clasament: 1. CS Nicu Gane Fălticeni – 18p./ 2. Dorna Vatra Dornei – 14p./ 3. Junior Câmpulung Moldovenesc – 14p./ 4. Omnia Suceava – 13p./ 5. LPS Suceava – 11p./ 6. Juniorul Suceava – 9p./ 7. Foresta Suceava – 6p./ 8. CSS Rădăuți – 6p./ 9. Foresta Fălticeni – 5p. / 10. Zimbru Siret – 3p./11. Junior II Câmpulung Moldovenesc – 3p./ 12. Foresta Moldovița – 0p.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s