David Arcip a câștigat trofeul categoriei roșu la Cupa Dacia Galați

Secția de tenis ACS Nada Florilor a fost reprezentată de David Arcip la Cupa Dacia Galați, turneu în circuitul Tenis10 FRT, organizat sâmbătă, 14 octombrie 2017.

David a terminat neînvins meciurile din cadrul categoriei sale de vârstă, Nivelul Roșu, câștigând astfel trofeul competiției.

„Am așteptat cu emoții acest turneu. Știam că David va merge să joace la un club cu mare tradiție în tenis, clubul Dunărea Galați. Așa cum ne-a obișnuit în ultima jumătate de an, jucătorul nostru nu a pierdut niciun meci. Un copil ambițios, cu o tehnică foarte bună, cu un rever la la Djokovic, cu o lovitură de dreapta explozivă, inteligență în joc, cu un serviciu contant bun. Este tipul de jucător pe care și-l dorește orice antrenor. Norocoși am fost noi, cei de la clubul Nada Florilor.

Mai presus de toate are o familie minunată, care îl însoțește la fiecare turneu. Eforturi mari, dar rezultatele sunt pe măsură”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.

Din această săptămână, clubul Nada Florilor începe acțiunea de selecție a copiilor pasionați de tenis, la nivelul claselor pregătitoare din Fălticeni.

La sfârșitul săptămânii viitoare, pe 28 octombrie, la Fălticeni se va desfășura un nou turneu Tenis 10 FRT – Cupa „Nada Florilor”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s