Copiii din Fălticeni rămân conectați și în vacanță la competițiile de tenis

În a doua parte a lunii iunie, copiii care practică tenisul de câmp în cadrul clubului “Nada Florilor” Fălticeni au participat cu succes la două competiții organizate la Iași.

Pe data de 17 iunie, Clubul “Leo” a organizat un turneu Tenis10, în sistemul M.P.G., la care au participat patru tinere speranțe din Fălticeni.

Toți cei patru copii au obținut clasări pe podium, la Nivelul Roșu: Locul 1 – David Arcip, Locul 2 – Andrei Iustin, Locul 3 – David Dumitru și Ana Dumitru.

Trebuie menționat că David Arcip este calificat direct la Turneul Campionilor, care va avea loc la București, o competiție la care clubul fălticenean a fost prezent în fiecare an datorită performanțelor individuale ale copiilor.

O săptămână mai târziu, fălticenenii au revenit la Iași, cu 14 sportivi, pentru Concursul Tenis10 FRT “Cupa Micii Campioni”, organzat de Clubul “Virgilius”.

Nivelul Roșu (începători): Locul 1 – Lorena Sîrbu, Locul 2 – Iasmina Muscă, Locul 3 – Maria Costea.

Nivelul Roșu: Locul 1 – David Arcip, Locul 2 – Tudosă Constantin, Locul 3 – Iustin Andrei.

Nivelul Portocaliu: Locul 2 – Darius Avrămia.

Nivelul Verde: Locul 1 – Matei Moșneguțu.

La +10 ani: Locul 2 – Iulia Pricop.

“Au fost două săptămâni pline de tenis. Efortul a fost mare atât la antrenamente cât și în timpul competițiilor, dar rezultatele au fost pe măsură. Le mulțumesc copiilor și părinților că au participat în număr mare la aceste concursuri, dar si familiei Stan (Romfour), care ne-a asigurat deplasarea la aceste turnee”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s