Foresta Fălticeni pe locul 5 la „Memorialul profesorilor Agafiţei, Crăciun şi Mingiuc” de la Târgu Neamț

La sfârșitul săptămânii trecute, la Târgu Neamț s-a desfășurat prima ediţie a „Memorialului profesorilor Agafiţei, Crăciun şi Mingiuc”, o competiție fotbalistică pentru elevii din ciclul primar/ gimnazial (copii născuţi în anii 2006, 2007, 2008 şi 2009).

Între cele 32 de echipe participante la acest turneu s-a numărat și Grupa 2007-2008 a AS Foresta Fălticeni 2016.

Fălticenenii au început turneul cu o victorie frumoasă, cu 2-1, împotriva echipei Viitorul Bacău, antrenată de fostul fotbalist Giani Căpușă. Golurile au fost marcate de Darius Nedelcu și Răzvan Armanu.

Al doilea meci a fost împotriva echipei Sportul Onești. Foresta a pierdut cu 3-1 în fața uneia dintre cele mai bune echipe din Moldova la această categorie. Oneștenii au deschis scorul în secunda 25, însă Foresta a reușit egalarea rapid prin Darius Nedelcu din lovitură liberă. La scorul de 2-1, după pauză, Darius Nedelcu a ratat o lovitură de la 7 metri, în schimb Oneștiul a marcat și al treilea gol (3-1 scor final).

Foresta a pierdut apoi și meciul decisiv pentru calificarea în semifinale, împotriva echipei Ceahlăul Piatra Neamț. Ar fi fost a treia prezență pentru Grupa 2007-2008 în semifinalele unei competiții.  Deși a avut posesia și ocazii de gol, adversara a fost cea care a deschis scorul. Darius Nedelcu a marcat din nou, iar Răzvan Armanu a lovit bara. În replică Ceahlăul a marcat golurile decisive  și a trimis echipa din Fălticeni în meciul pentru locurile 5-6.

Foresta s-a impus cu 3-1 în fața echipei CSS Pașcani, după lovituri de departajare. Ștefan Fîntînariu, în timpul meciului, apoi Darius Nedelcu și Alex Chirilă au transformat loviturile de departajare.

AS Foresta 2016 s-a prezentat la turneu cu următorii copii: Onofrei Lucian (căpitanul echipei) , David Cornea , Gabriel Bernaschi , Ștefan Fîntînariu , Darius Nedelcu , Răzvan Armanu , Tudor Dănilă , Alex Chirilă (2010) și Bogdan Zegleanu.

“Ratările, crisparea în momentele importante, absența unor jucători, au făcut ca echipa să termine doar pe locul 5. Chiar dacă avem copii talentați, mai avem mult de muncit. În primul rând este nevoie de răbdare pentru a forma o echipă puternică. Deocamdată avem o echipă ambițioasă, inimoasă și bună! Porțile clubului nostru sunt deschise pentru toți copiii care doresc să facă performanță sau să participe la o activitate plăcută și educativă . Mulțumesc părinților pentru sprijinul și încurajările din timpul turneului, sper să nu fie dezamăgiți”, ne-a declarat antrenorul Dumitru Hreamătă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s