Grupa 2010 a clubului Foresta Fălticeni 2016 a participat la Cupa Play, organizată în județul Bacău, primul turneu al micilor fotbaliști.

Copiii s-au autodepășit, reușind o calificare spectaculoasă în semifinale. Evoluția celor mai tineri jucători ai clubului ne-a fost prezentată de antrenorul Dumitru Hreamătă:

“În primul meci am întâlnit echipa gazdă, Play Bacău, meci câștigat de micii fotbaliști cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Alex Chirilă și Luca Ciprian Sandu (6 ani). Următorul meci a fost împotriva echipei Profy Botoșani, echipă care ne învingea categoric 3-0 la Fălticeni la finalul lunii noiembrie. Scorul final a fost 3-2 pentru Foresta, semn că politica clubului nostru de a folosi jucători născuți în 2010 sau mai mici dă roade. Alex Chirilă și Luca Ciprian Sandu, cu o dublă, au fost marcatorii. Portarul Luca Loghin, născut în 2011, a făcut un meci mare demonstrând că postul de portar este asigurat și la grupa 2010 și la 2011. Ultimul meci din grupă l-am pierdut, 0-2 în fața echipei Aerostar Bacău. Astfel, am terminat grupa pe locul 2 și am obținut calificarea în semifinale”, .

Miza meciurilor și oboseala și-au spus însă cuvântul în semifinală: “Am pierdut clar, 0-7 cu Juniorul Suceava, semn că mai avem mult de muncă. În finala mică am fost nevoiți să jucăm meci după meci, fără pauză. Adversară ne-a fost aceeași Aerostar Bacău, echipă care de această dată ne-a învins cu 4-0, dar scorul nu reflectă realitatea din teren. Echipa noastră a avut momente bune de joc și ocazii de a marca. Pentru primul turneu al grupei, rezultatul este unul mai mult decât onorabil, în condițiile în care am fost singura echipă din primele 4 cu 2 jucători născuți în 2011! Mulțumim părinților pentru sprijinul și încurajările la adresa echipei și le transmit să aibă răbdare, pentru că la grupa 2010 vom forma în viitorul apropiat o echipă ambițioasă și inimoasă care va aduce multă bucurie în inimile lor. Mulțumim încă odată firmei ROMFOUR care ne asigură transportul gratuit la toate deplasările”, a precizat prof. Dumitru Hreamătă

Din lotul Forestei Fălticeni – Grupa 2010 au făcut parte: Alex Chirilă (căpitanul echipei), Luca Loghin (2011), Ștefan Doroftei, Narcis Mogîrzan, Rareș Ochiană, Luca Sandu (2011), Eduard Baltag, Robert Corduneanu, Antonio Buta.

Reclame