Cei mai mici fotbaliști ai Forestei Fălticeni au participat la primul turneu

Grupa 2010 a clubului Foresta Fălticeni 2016 a participat la Cupa Play, organizată în județul Bacău, primul turneu al micilor fotbaliști.

Copiii s-au autodepășit, reușind o calificare spectaculoasă în semifinale. Evoluția celor mai tineri jucători ai clubului ne-a fost prezentată de antrenorul Dumitru Hreamătă:

“În primul meci am întâlnit echipa gazdă, Play Bacău, meci câștigat de micii fotbaliști cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Alex Chirilă și Luca Ciprian Sandu (6 ani). Următorul meci a fost împotriva echipei Profy Botoșani, echipă care ne învingea categoric 3-0 la Fălticeni la finalul lunii noiembrie. Scorul final a fost 3-2 pentru Foresta, semn că politica clubului nostru de a folosi jucători născuți în 2010 sau mai mici dă roade. Alex Chirilă și Luca Ciprian Sandu, cu o dublă, au fost marcatorii. Portarul Luca Loghin, născut în 2011, a făcut un meci mare demonstrând că postul de portar este asigurat și la grupa 2010 și la 2011. Ultimul meci din grupă l-am pierdut, 0-2 în fața echipei Aerostar Bacău. Astfel, am terminat grupa pe locul 2 și am obținut calificarea în semifinale”, .

Miza meciurilor și oboseala și-au spus însă cuvântul în semifinală: “Am pierdut clar, 0-7 cu Juniorul Suceava, semn că mai avem mult de muncă. În finala mică am fost nevoiți să jucăm meci după meci, fără pauză. Adversară ne-a fost aceeași Aerostar Bacău, echipă care de această dată ne-a învins cu 4-0, dar scorul nu reflectă realitatea din teren. Echipa noastră a avut momente bune de joc și ocazii de a marca. Pentru primul turneu al grupei, rezultatul este unul mai mult decât onorabil, în condițiile în care am fost singura echipă din primele 4 cu 2 jucători născuți în 2011! Mulțumim părinților pentru sprijinul și încurajările la adresa echipei și le transmit să aibă răbdare, pentru că la grupa 2010 vom forma în viitorul apropiat o echipă ambițioasă și inimoasă care va aduce multă bucurie în inimile lor. Mulțumim încă odată firmei ROMFOUR care ne asigură transportul gratuit la toate deplasările”, a precizat prof. Dumitru Hreamătă

Din lotul Forestei Fălticeni – Grupa 2010 au făcut parte: Alex Chirilă (căpitanul echipei), Luca Loghin (2011), Ștefan Doroftei, Narcis Mogîrzan, Rareș Ochiană, Luca Sandu (2011), Eduard Baltag, Robert Corduneanu, Antonio Buta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s