Junioarele de la CSS Nicu Gane au surclasat Vulpițele Galbene

Echipa de fotbal feminin a Clubului Sportiv Școlar “Nicu Gane” continuă parcursul bun în noua ediție a Ligii de junioare Under 15, competiție națională organizată de Federația Română de Fotbal.

În etapa a doua a grupelor, echipa pregătită de prof. Marcel Irimie a învins la scor echipa Vulpițelor Galbene din Roman, pe Stadionul “Tineretului” din Fălticeni. Junioarele au fost susținute din tribună de componentele echipei Armonia Fălticeni.

Cele patru goluri ale partidei au fost marcate de Bianca Loghin, Denisa Boliacu, Elena Sîrghi, Alesia Leonte.

A fost a doua victorie, una care mărește șansele echipei de a se califica la turneul final. Calificarea depinde însă și de rezultatele celorlalte 3 echipe din Grupa E.

Din această etapă mai este de disputat jocul dintre Onești și Navobi Iași (31 martie), dar și două partide pe data de 29 aprilie: Navobi Iași – CSS Nicu Gane și Vulpițele Galbene – FC Onești.

CSS Nicu Gane: Ciobanu Miruna, Loghin Bianca, Lazăr Andreea, Leonte Alesia, Sîrghi Elena, Boliacu Denisa, Holotă Denisa, Roșu Delia, Dumitriu Gabriela, Vacariu Ionela, Bejunariu Anda, Bîrliba Ana, Bozan Andreea și Gagiu Lorena.

 “Pentru prima dată în scurta mea carieră de antrenor, am simțit după un meci satisfacție și recunoștință. Astăzi am avut onoarea să văd o echipă adevărată, o echipă care a jucat un fotbal deosebit. Chiar dacă au fost grșeli, am văzut la lucru o echipă care poate da o lecție de fotbal multor echipe de seniori. A fost singura zi în care m-am simțit onorat că pot să îndrum aceste fete și îmi doresc, indiferent de rezultatele viitoare, să joace același fotbal pe care l-au practicat și astăzi”, a mărturisit după joc antrenorul Marcel Irimie.

CLICK  GALERIE  FOTO  COMPLETĂ 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s