CSS Nicu Gane câștigă derbiul cu LPS Suceava din Campionatul național de volei al cadeților

CSS „Nicu Gane” a obținut în această dimineață o victorie importantă în actualul sezon al Campionatului național de volei al cadeților- faza grupelor.

Echipa pregătită de antrenorul Marius Stan a câștigat cu 3-2 partida disputată în deplasare, pe terenul echipei LPS Suceava, joc care a contat pentru a doua etapă a returului.

Pentru fălticeneni a fost primul meci oficial din acest an. A fost practic o revanșă luată de fălticeneni în fața sucevenilor, după ce aceștia s-au impus la Fălticeni, în toamna anului trecut, cu același scor.

Evoluția scorului în partida de astăzi a fost în oglindă cu ceea ce s-a întâmplat în tur la Fălticeni. LPS Suceava a condus cu 2-0 iar băieții lui Marius Stan au reușit o revenire dramatică. Scor final: LPS Suceava – CSS Nicu Gane 2-3 (25-22/ 25-14/ 26-28/ 21-25/ 6-15)

În urma acestui rezultat, CSS „Nicu Gane” se menține pe primul loc în Seria A, cu avans de 2 puncte în fața echipei LPS Suceava. Fălticenenii au și un meci mai puțin disputat decât celelalte competitoare.

„O victorie nesperată până la urmă. Am avut un început de meci dezastruos, în care băieților noștri nu le-a prea ieșit nimic. Suceava a avut atuul unor jucători înalți care au evoluat foarte bine. Lucrurile au evouat însă în bine și am reușit să reintrăm în joc la finalul setului trei, un set dramatic în care LPS a avut minge de meci la scorul de 24-22. Mă bucur pentru acest rezultat care ne menține pe primul loc al Seriei A”, a declarat antrenorul Marius Stan pentru Cronica de Fălticeni.

Al doilea meci al etapei se dispută între LPS VCM Piatra Neamț și CSS Râmnicu Sărat.

În etapa a treia din retur, pe 12 februarie, CSS Nicu Gane va întâlni pe teren propriu echipa din Piatra Neamț, Râmnicu Sărat primește vizita Botoșaniului, iar LPS Suceava va sta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s