Clubul „Kim Long Dao” Fălticeni -participare onorabilă la Campionatul Național de Qwan Ki Do de la Roman

Sala sporturilor din Roman găzduiește la sfârșitul acestei săptămâni, 26-27 noiembrie 2016, Campionatul Național de Qwan Ki Do – Arme de luptă – Juniori și Seniori.

În competiție au fost înscriși peste 150 de sportivi, practicanți ai acestui stil de arte marțiale, de la 15 cluburi din România.

Clubul Kim Long Dao din Fălticeni a participat cu 6 sportivi în probele tehnice, care au concurat în prima zi a competiției. Echipa este condusă de instructorul Marius Maxim.

Cea mai bune clasare, locul 4, a obținut-o Eliza Baciu, la categoria centruri negre – senioare, feminin (18-39 ani).

Eliza Florea și Oana Șoptelea au concurat la categoria grade, juniori, feminin (16-17 ani), Arianna Radu – categoria grade, juniori, feminin (13-15 ani), Vlad Radu – categoria grade, juniori, masculin (15-16 ani), Alexandru Andone – categoria grade, seniori, masculin (18-33 ani).

„Sportivii noștri au avut comportare onorabilă, având în vedere nivelul acestei competiții. Nivelul tehnic a fost bun, o experiență folositoare pentru următoarele competiții. La sfârșitul săptămânii viitoare participăm la Cupa Internațională – Botoșani”, a declarat instructorul Marius Maxim pentru Cronica de Fălticeni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s