Șomuz Fălticeni a ratat promovarea fără să piardă în barajul cu FC Bistrița

Rezultat frustrant pentru microbiștii din Fălticeni. În jur de 500 de suporteri au sperat că echipa lor favorită poate să readucă fotbalul fălticenean într-un eșalon superior. Mulți dintre ei încă își căutau un loc în tribuna foarte aglomerată la acest eveniment, când oaspeții au deschis scorul.

Șomuz Fălticeni, campioana județului Suceava, a ratat promovarea în Liga a III-a după a doua remiză în confruntarea directă cu FC Bistrița.

A fost 1-1 în returul de pe Stadionul „Tineretului”, cu o echipă oaspete superioară în multe momente ale jocului. Practic meciul a început cu avantaj de un gol pentru bistrițeni, care au deschis scorul în minutul 4 prin Otniel Sighiartău, la o eroare a apărării.

Au urmat 40 de minute cu posesie a oaspeților cu cel puțin alte 3 situații de gol și cu o șansă de egalare pentru Șomuz, în minutul 43, când portarul a reușit să respingă o minge trimisă pe colțul lung.

Repriza secundă a început cu Șomuz mai prezentă în terenul bistrițenilor dar fazele de poartă au întârziat să apară. Fălticenenii au dominat ultimele 15 minute dar golul egalizator reușit de Cutaș (min 90+4) a venit prea târziu pentru a mai schimba soarta promovării.

Ultimul fluier al centralului băcăuan Sergiu Mavriche a adus descătușarea celor de la FC Bistrița care au savurat promovarea datorită golului marcat în deplasare, dar și aplauze pentru jucătorii echipei din Fălticeni.

Pentru Șomuz va urma o analiză a jocului din baraj și discuții legate de ceea ce se va întâmpla în perioada următoare. Cert este, după declarațiile venite din partea băncii tehnice, dar și a conducerii Primăriei Fălticeni (principalul susținător financiar), că readucerea fotbalului fălticenean în eșaloanele superioare rămâne o prioritate.

Șomuz: C. Pascal – R. Breniuc, E. Furtună – cpt. (75. L/. Plăcintă), I. Nechitoaia, V. Ștefăroi, F. Antonesei, G. Neagoe, T. Zaremba (60. S. Martin), C. Gliz (65. P. Mercaș), I. Ionesi, S. Vișinar (52. L. Cutaș). Rezerve neutilizate: I. Pavel, C. Lipan, V. Seliuc.

Antr: Radu Anania, Iulian Darabă, C. Apupăzoaei.

Director sportiv: Ciprian Costan.

Bistrița: L. Trif – D. Dradici (80. A. Deac), V. Lup (70. A. Sucutărdean), R. Hașnaș, S. Costin, A. Chibulcutean – cpt., T. Rus, R. Țigorean (54. S. Akari), O. Sighiartău, D. Conon, C. Pop (76. S. Mîndrean). Rezerve neutilizate: S. Mureșan, I. Ceușan, C. Bucur.

Antr: Eugen Voica.

Arbitru: Sergiu Mavriche (Bacău);
Asistenţi: Damian Antal şi Alexandra Theodora Apostu (ambii din Bacău);
Observatori: Virgil Stărică (Iaşi) şi Daniel Cioloboc (Târgu Mureş – Mureş).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s