Armonia Fălticeni s-a calificat în optimile Cupei României

În această după-amiază, Armonia Fălticeni a obținut calificarea în oprimile de finală ale Cupei României în fotbalul feminin. La capătul unui meci plăcut, fălticenencele au învins cu 3-2 echipa FCM Viitorul Reghin, o echipă mai bine cotată în competițiile interne.

Golurile Armoniei au fost înscrise de Andreea Dumitru și Dorina Onofrei, după ce fetele pregătite de Marcel Irimie au avut inițativa pe teren și au consus cu 1-0 și 2-1. 

Armonia: Bălăneasa – Axinte, Țibichi, Tătar, Holtzhauser, Roșu, Dumitru, Vieru, Loghin, Mitruț (Onofrei), Pădurean (Cova). Antr. Marcel Irimie, secunzi – Lucian Hreamătă și Paul Suceveanu.

În următoarea fază a Cupei României vor intra în competiție și echipele din Superliga Națională. Armonia va avea statut de echipă gazdă pentru una din cele mai bune opt echipe de fotbal feminin din România, în urma tragerii la sorți pe care o va face Federația Română de Fotbal.

Cele două echipe se vor întâlni și duminică, 1 noiembrie 2015, de la ora 11.00, pe Stadionul „Tineretului”, în cadrul etapei a 5-a din Liga 1. 

Alex Săvescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s